Index Vakbarát Hírportál

Ilyen mehetnéke rég volt Real-játékosnak

2012. december 23., vasárnap 10:26

Egy nappal azután, hogy a Manchester Unitedet irányító Alex Ferguson elmondta, mennyire szeretné, hogy Cristiano Ronaldo ismét a csapatában játszott, a portugál klasszis állítólag kijelentette, vissza akar menni korábbi csapatához.

A The Sun szerint a Real Madrid játékosa már beszélt korábbi manchesteri társaival, akiknek azt mondta, haza akar térni a manchesteri klubhoz. Ő is tisztában van azonban azzal, hogy ez a pénz miatt aligha fog megtörténni a közeljövőben, a játékosnak ugyanis egymilliárd euró a kivásárlási ára, a Real elnöke pedig aprópénzért egészen biztosan nem fogja elengedni legnagyobb sztárját, legalább százötvenmillió eurót kérnének érte.

A százhetven realos meccsén százhatvankilenc gólt szerző támadó szerződése még két és fél évig érvényes.

Cristiano Ronaldo és Alex Ferguson az elmúlt hetekben körbeudvarolták egymást. A portugál elmondta, milyen sokat köszönhet a skót edzőnek, akit nagyon tisztel, és a mai napig rendszeresen beszélnek egymással. A tréner azt mondta, örömmel látná viszont, de a játékos ára miatt ez nem biztos, hogy meg fog valósulni.

Az edző és a játékos tavasszal személyesen is találkozhat egymással, februárban ugyanis a Real Madrid a Manchester United ellen játszik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Rovatok