Index Vakbarát Hírportál

Giggst nem lehet kritizálni

2012. december 29., szombat 15:40

„Hogy is lehetne kritizálni egy olyan játékost, aki 20 évét egyetlen klubnak szenteli” – mondta Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a klub játékosával, a 39 éves Ryan Giggsszel kapcsolatban.

„Az ő korában nem engedhetem meg magamnak, hogy kockáztassak. Hihetetlen jól játszott a Newcastle elleni meccs második félidejében, fogalmam sincs róla, hogy bírja, ez egészen elképesztő.”

„Nem hiszem, hogy játszani fog a West Bromwich ellen, egyszerűen azért, mert szerdán is energiáján felül teljesített. Egész egyszerűen, őt nem lehet kritizálni."

Alex Ferguson azt is kifejtette, hogy igyekszik nem foglalkozni a játékvezetőkkel, de a Boxing Dayen is azért szakadt el nála a cérna, mert azt látta, hogy a Newcastle menedzsere, Alan Pardew milyen vehemensen kritizálta Mike Dean játékvezetőt, ami miatt aztán megadták Johnny Evans öngólját.

„Azt hiszem komoly nyomás miatt adta meg végül a bíró azt a gólt, amelyet szerintünk szabálytalanság előzött meg”. Ferguson még hozzátette, sokan emlékezhetnek rá, hogy Pardew a szezon elején éppen hasonló viselkedés miatt kapott kétmeccses eltiltást.

Bár sokáig úgy nézett ki, hogy a nagy esőzés miatt elmarad a Manchester United–West Bromwich-meccs, de megrendezik a találkozót 16.00-tól.

Rovatok