Index Vakbarát Hírportál

Forrhat a City-öltöző

2012. december 29., szombat 20:59

David Silva szerint a Manchester Citynek fel kell állnia, és február végéig le kell dolgoznia a hátrányát a bajnokságban előtte vezető Manchester Uniteddel szemben. A City spanyol támadó középpályása a Sun szerint azt mondta a Sunderland elleni legutóbbi 1-0-ás, csapással felérő vereség után, hogy a klubnak a szívszorító vereség ellenére meg kell mutatnia, hogy miért ő a bajnok.

ManCity–Norwich 4-3

A Manchester City kiesett a Bajnokok Ligájából, a Dortmund, a Real Madrid és az Ajax mögött végzett a negyedik helyen, és a bajnokságban is hét pont a hátránya. A vereség után nemcsak az edző volt dühös az öltözőben, mondta. Hozzátette, ellenfeleik megtanultak ellenük játszani, és nekik minden egyes győzelemért keményen meg kell harcolniuk.

„Hosszú út áll előttünk, de be kell bizonyítanunk, hogy a Manchester City a bajnok". Nem lesz könnyű szerinte, de februárig szeretnék ledolgozni a hátrányukat a Uniteddel szemben. A két csapat április 6-án találkozik egymással. Még ha nem is lesz 6-1, mint tavaly, emlékezett vissza a kiütéses City-győzelemre.

A csapaton belül sincs minden a legnagyobb rendben, azután, hogy Mancini Tévezzel megbékélt, most Nasri okoz feszültséget az öltözőben. Mancini őt tette felelőssé a Manchester Unitedtől elszenvedett vereségért (megpattant rajta a győztes gól).

Nem segít a helyzeten, hogy szombaton, a Premier League 2012-es utolsó fordulójában Nasri lefejelte norwichos ellenfelét, és kiállították. A klub azonban nem szakadt le a listavezetőtől, a ManCity Dzeko és Agüero góljaival (és egy öngóllal) győzött (4-3).

Rovatok