Index Vakbarát Hírportál

A csaló közönségnek Ronaldo is bedőlt

2012. június 18., hétfő 15:30

Úgy játszott Cristiano Ronaldo a hollandok elleni Eb-csoportmeccsen, ahogy a világ egyik legjobb játékosához illik. Szerzett két gólt, lőtt két kapufát, gólpasszal felérő labdákat osztogatott. Látszott rajta, élvezi a meccset, tele van önbizalommal. Mégis, a 2. félidő elején egy hajszálra került attól, hogy idegileg kibillenjen az egyensúlyból, amikor egy gólhelyzetben megzavarták.

 146478893

A portugál aranylabdás a második félidő elején, lesvonalról indulva tökéletes labdát kapott. A támadó holland védője ekkor látványosan felemelte a kezét, mintha egyértelmű les lett volna, és ez a mozdulat a portugált el is bizonytalanította. Ronaldo úgy lőtt ezek után, ahogy azok a támadók szoktak, akik tudják, a játékvezető már megítélte a lest, de azért még belepöccintenek egyet a labdába.

A tévéadásban hallható, hogy valaki sípol egyet. Ettől Ronaldo lelassult és elbizonytalanodott, lövését könnyen blokkolták a holland védők. Amikor látta, mi a helyzet, bosszúsan fogadta, hogy átverés áldozata lett. Kinézett a közönségre, ahonnan a hang jöhetett, és fejét csóválva nyugtázta, hogy átverték.

Rovatok