Index Vakbarát Hírportál

Amikor Balotelli durcás, nem fog kezet

2012. július 2., hétfő 09:00

Mario Balotelli azt ígérte az elődöntő után, hogy a döntőben is gólokat fog rúgni. Ígérete szerint négyet is. Nemhogy ő, de az egész olasz válogatott nem tudott betalálni a spanyoloknak. Thiago Motta kiválásával kilátástalanná vált a helyzetük, Balotelli nehezen kezelte a vereséget.

Ahogy lefújták a döntőt, egyből az öltőző felé sietett, egy ellenfelével vagy csapattársával sem fogott kezet. A pálya szélén megpróbálták feltartóztatni, de Balotelli átküzdötte magát.

A szabályok szerint az éremátadás előtt már nem lehet elhagyni a pályát, Balotelli megpróbálta, de végül jobb belátásra tért. Az eredményhirdetésre sem szedte össze magát, zokogva vette át az ezüstérmet.

A szövetségi kapitány, Cesare Prandelli is próbált ráhatni: „Mondtam Mariónak, hogy ezt is meg kell tapasztalni, és el kell fogadni. Ki kell tudni mondani, hogy az ellenfél jobb volt, és belenyugszom a vereségbe. De abban is meg kell erősíteni, hogy ez segíti a fejlődését, ezek a tapasztalatok naggyá tehetik. Ez már rengeteg játékossal megtörtént, és meg is fog, erről szól a sport."

Rovatok