Index Vakbarát Hírportál

Milliárdos nemi szervét nézték a 11-eseknél

2012. június 27., szerda 11:00

Tim O'Leary ki akarta zökkenteni a tizenegyest rúgó Diamantit. Terhes felesége jót mulatott az akción.

„Csak hozzá akartam tenni a magam részét a győzelemhez " - nyilatkozta a The Sunnak az a harmincöt éves angol szurkoló, aki az angol-olasz negyeddöntőn Diamanti mindent eldöntő tizenegyese előtt nemi szervét mutogatva próbálta megzavarni a rúgót. „Hirtelen jött ötlet volt. Bármit megtennék azért, hogy a válogatott nyerjen, de sajnos nem jött be" - sajnálkozott Tim O'Leary, aki a stadion másik feléből rohant a kapu mögé, hogy megfelelő pozícióba kerüljön a villantáshoz.

„Azért rohantam oda, mert tudtam, hogy veszíteni fogunk, ezért ki akartam zökkenteni valahogy a srácot. Kis híján szívrohamot kaptam, annyira siettem". A drukker nyolchónapos terhes feleségének egyébként tetszett az akció, állítólag nagyot nevetett, amikor megtudta, mit tett a férje.

A milliomos O'Leary egy kereskedelmi cég főnöke, az elmúlt tíz évben pedig az összes jelentősebb tornára követte az angol válogatottat. Ott volt 2004-ben Portugáliában az Eb-n, és az utolsó két világbajnokságon is a helyszínen szurkolt a csapatért. London közelében egy hatmilló fontos házban lakik (2,2 milliárd forint), közel John Terry otthonához, így a válogatott játékos akár be is ugorhat majd hozzá, hogy megköszönje az egyéni akciót.

 vill

Rovatok