Index Vakbarát Hírportál

Mourinho miatt sírt legutóbb Mario

2012. június 30., szombat 19:05

Balotelli anyja érzékeny fiáról mesélt. A játékos azt kérte tőle, hozza el az apját a döntőre.

Nehezen élte meg a Balotelli család az Európa-bajnokság első heteit, de a győztes elődöntő után végre mindenki felszabadult. A mama beszélt az érzékeny Marióról.

„Ha rossz periódusa van, megesik, hogy támadják, akkor általában bezárkózik és megszakítja a kapcsolatot mindenkivel. Ez történt az Írország elleni csoportmérkőzés előtt is. Alig tudtuk elérni és az üzeneteinkre sem válaszolt" - nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak a válogatott támadó anyja, Silvia Balotelli.

„Nagyon rossz érzés nekem sírni látni őt, legutóbb az Internél, Jose Mourinho edzősködése alatt sírt. Általában nehezére esik kimutatni az érzelmeit és úgy megölelni engem mások előtt, mint csütörtök este tette, de annyira boldog volt a győztes meccs után, hogy ez sem zavarta. Azt súgta a fülembe, hogy hozzam el az apját is a döntőre. Vasárnap mindketten ott leszünk Kijevben" - mesélt örökbefogadott fiáról Balotelli mama, akit csak az bosszantott, hogy Mario sárga lapot kapott, mert a gólja után levette mezét.

Silvia Balotelli az olasz válogatott edzőjének, Cesare Prandellinek is hálás. Úgy véli, a tréner rengeteg dolgot tanított fiának, ezért telefonon köszönte meg a válogatott edzőjének segítségét.

„Ez a két gól felszabadította őt, a benne rejlő tehetség végre megmutatkozott. Nagyon szeretett volna már bizonyítani" - mondta a németek ellen lőtt dupla jótékony hatásáról.

Mario Balotellinek a győztes meccs után egyik első dolga volt, hogy a közönség soraiban helyet foglaló anyjához szaladjon és megölelje őt. „A legjobb dolog ma este? Amikor megláttam az anyámat. Mondtam neki, hogy a gólokat neki ajánlom" - nyilatkozta később a huszonegy éves játékos.

Rovatok