Index Vakbarát Hírportál

Gyurcsó az írek elleni kezdőcsapatban

2012. június 4., hétfő 12:26

A kezdőcsapatban kap helyet a Puskás Ferenc Stadionban 20:30-kor kezdődő, írek elleni felkészülési mérkőzésen Gyurcsó Ádám, aki a cseheknek, pénteken újoncként győztes gólt szerzett.

Egervári Sándor szövetségi kapitány az alábbi összeállításban küldi pályára csapatát a pénteken rajtoló lengyel-ukrán közös rendezésű, Európa-bajnokságra készülő rivális ellen: Bogdán Ádám - Varga József, Mészáros Norbert, Korcsmár Zsolt, Halmosi Péter - Gyurcsó Ádám, Pintér Ádám, Szakály Péter, Dzsudzsák Balázs - Koman Vladimir, Szalai Ádám.

A cserepadon Király Gábor, Debreceni András, Koltai Tamás, Szabics Imre, Németh Krisztián, Kádár Tamás és Vanczák Vilmos kap helyet.

Laczkó Zsolt azért nem került a csapatba, mert vissza kellett utaznia olasz klubcsapatához, a Sampdoriához. A genovai klub már korábban jelezte, hogy szüksége lenne a szélsőként is bevethető hátvédre. Ugyanakkor időközben kiderült, hogy Laczkó semmiképpen sem lenne bevethető a hétfői válogatott mérkőzésen, mivel bal térde a hétvégére bevizesedett.

A 25 éves futballista, aki pénteken végig játszott a csehek ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen Prágában, hétfő reggel utazott el Genovába, ahol kezeléseken vesz majd részt.

Rovatok