Index Vakbarát Hírportál

Ferguson képtelen visszavonulni

2013. január 2., szerda 10:17

A Manchester United edzője még két évig irányítaná a csapatot, mielőtt visszavonul.

A 71. születésnapját december 31-én ünneplő Alex Ferguson korábbi terveivel ellentétben mégsem vonulna vissza a szezon végén, akár újabb két évig maradhat az angol sztárcsapat edzője, írja a The Sun.

„Maradok még egy kis ideig. Sok nagy név felmerült az utóbbi időben, mint lehetséges utódom. Úgy godolom, a sztáredzőkre mindig nagy lesz az igény. Guardiola, Mourinho, Moyes, több sikeres menedzser dolgozik a futballban, de nem tudom, nekik mik a terveik, ki tudja, hol lesznek két-három év múlva" - reagált Ferguson arra a felvetésre, hogy a nyáron átadja-e a kispadot másnak.

Ha tényleg marad, akár ismét együtt dolgozhat Cristiano Ronaldóval, akit az angol csapat állítólag szeretne visszaszerezni a Real Madridtól, miután a játékos nem akarja meghosszabbítani a szerződését.

A korábban Skóciában edzősködő Ferguson 1986-ban vette át a Manchester United irányítását, az utóbbi időben többször is felmerült a visszavonulása, de egyszer sem tudta abbahagyni a munkát.

A listavezető United kedden a Wigant verte idegenben négy góllal, a skót edző szerint jó úton haladnak. „Tizenhét meccsel a vége előtt hét pont az előnyünk. Nem mondanám, hogy ez megnyugtató, de tudunk mire építeni".

Rovatok