Index Vakbarát Hírportál

Balotelli megtámadta, rángatta edzőjét

2013. január 3., csütörtök 14:48 | aznap frissítve

A Manchester City csatár az edzésen ment neki Roberto Mancininek. A Dailymail képsorozata megörökítette az egész rángatást, lökdösődést.

A Manchester City balhés futballistája, Mario Balotelli az edzésen rontott neki a csapat edzőjének, Roberto Mancinek, írja a Daily Mail, amely képsorozatot is közölt az esestről. Az olasz tréner azt kifogásolta, hogy a csatár túl keményen lépett be csapattársának, Scott Sinclairnek.

Balotelli állítólag ezen felkapta a vizet, és nekiment Mancininek, rángatni kezdte az edző ruháját, majd kiabálni kezdtek egymással, végül az egyik segédedző választotta szét őket. Balotellit elzavarták az edzésről, de mindkét olasz feldúltan távozott a foglalkozásról.

A csapat a carringtoni központjában készült a szombati, Watford elleni FA-kupa meccsre, melyen ezek után egészen biztosan nem vesz majd részt a fiatal csatár.

Nem megy a Milanba

Korábban az olasz Milannal hozták szóba, de a klub elnöke, Silvio Berlusconi a napokban kijelentette, nem tudják leigazolni a játékost. Az Inter és a PSG is érdeklődött iránta, de ajánlatott nem tettek érte.

Balotelli többször is összebalhézott edzőjével és a klub vezetőségével az elmúlt hónapokban. Decemberben sorozatos fegyelmezetlenségei miatt büntették meg, kétheti fizetését vették el.

A játékos független bizottság elé akarta vinni az ügyet, néhány nappal később azonban elfogadta a büntetést.

Rovatok