Index Vakbarát Hírportál

Pusztító volt a német Messi

2013. január 3., csütörtök 12:49

Emlékezetesre és durvára sikeredett Marko Marin első olyan mérkőzése, amikor kezdő volt a Chelsea-ban. A német futballista már a negyedik percben brutálisan beleszállt a QPR-os Stephane Mbiaba, csak a túlságosan elnéző játékvezetőn múlt, hogy nem zavarta le azonnal piros lappal.

Marin még a nyáron érkezett a Chelsea-be, de nem kapott játéklehetőséget Roberto Di Matteónál, aki csak húsz percet engedett neki, de Rafa Beníteznél tiszta lappal indulhatott. A spanyol még a Werder Bremenből ismerte a korábban "német Messiként" is emlegetett játékost, úgy vélte, hogy a sérülékenysége az oka, hogy nem tudott még kibontakozni.

A szerdai QPR-mérkőzésen az edzéseken már bizonyító Marin végül kezdő lett. Valószínűleg a bizonyítani akarás miatt pörgött fel teljesen, így gondolkodás nélkül, nyújtott lábbal szállt bele Mbia sípcsontjába.

A durvaságért csak sárga lapot kapott, pedig a bíró vita nélkül leküldhette volna egy pirossal. A meccset azonban így sem játszhatta végig, Benítez a 60. percben Hazardot cserélte be a helyére. A németnek volt egy-két jó megmozdulása is, Moses elé nagyon jól küldte be a labdát az alapvonalról, de a csapattársa mellérúgott a kapu előtt három méterrel.

A Chelsea-nek ez a megmozdulás is a vereségét okozta, a PL-utolsó QPR 1-0-ra nyert.

Rovatok