Index Vakbarát Hírportál

Imádkozunk, hogy ne legyen nagy baj

2013. január 6., vasárnap 10:13

A világ legnagyobb hagyományú kupájában, az angol FA-kupában a 32 közé jutásért játszottak szombaton, ebben a körben már a Premier League-s klubok is pályára léptek.

Gera Zoltán kezdő volt a West Bromwich Albionban a QPR elleni, 1-1-re végződött meccsen, amit a továbbjutásért meg kell ismételni, a magyar válogatott csapatkapitányát már a 21. percben le kellett cserélni. Egy rossz mozdulatnál kifordult a korábban is műtött térde, és még nem tudni, mennyire súlyos a sérülés.

A klubnál nagy az aggodalom a jó formában játszó magyar miatt, Kevin Keen másodedző megerősítette, hogy Gera térdével van a baj, már vasárnap alaposan kivizsgálják. „Zoli eddigi sérüléseit ismerve mindannyian imádkozunk, hogy ne legyen nagy baj. Reméljük, hogy hamarosan ismét a csapattal lesz. De addig nincs mit tenni, az orvosok és a vizsgálatok jönnek, várnunk kell."

Gera 2011 novemberében szenvedett súlyos térdsérülést, ami miatt gyakorlatilag az egész szezont ki kellett hagynia. 2012 augusztusában tért vissza, az idény első PL-meccsén kezdő volt a WBA-ban, és bombagólt lőtt a Liverpoolnak.

Rovatok