Index Vakbarát Hírportál

A Videoton csapatkapitánya szaúdi lesz

2013. január 10., csütörtök 11:10 | aznap frissítve

A Videoton válogatott középpályását, Sándor Györgyöt kölcsönvette a nagy múltú szaúdi al-Ittihad, amely hétszer megnyerte az ázsiai Bajnokok Ligáját. A csapat azonban jelenleg a hetedik helyen áll a ligában, ezért kellett erősíteniük.

Marokkói, horvát és kameruni idegenlégiósa van az egyesületnek, az edző is külföldi, a spanyol Caneda. Miután Sándor az orvosi vizsgálaton megfelelt, csak napok kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék az időközben Spanyolországban edzőtáborozó Videotonnál a távozását. 300 ezer euróról és egy féléves kölcsönvételről van szó.

Juhász Roland neve mellett a Sunderland után új csapat neve merült fel, a HLN című belga lap úgy tudja, a védő meg is egyezett a Trabzonnal, amelyet az Európa Ligából épp a Videoton ejtett ki.

Már csak az Anderlechten múlik az üzlet, amely az edzőtáborába el sem vitte a magyar védőt. A belgák azonban 250 ezer euróval többet szeretnének kapni, mint amit a törökök ajánlottak.

A Trabzon hetedik a bajnokságban, de csak három ponttal maradt el a negyedik, Európa Ligát érő helyezéstől.

Juhász Roland így reagált a hírre: „Örülök, hogy sokakat érdekel a sorsom, jól esik a magyar futballszurkolók támogatása. Értékelem, hogy rengetegen bíznak abban, hogy mihamarabb megoldódik a jövőm. Ugyanakkor tisztelettel kérek mindenkit, legyen türelmes, és ne higgyen a pletykáknak. Olvasom a híreket, folyamatosan kapom a telefonokat, holott én nem egyeztem meg senkivel, mi több, egyetlen klubbal sem tárgyaltam még. Nem utaztam el sehova, itt vagyok Brüsszelben, és az U21-es csapattal készülök. A menedzserem természetesen dolgozik, ő áll kapcsolatban az érdeklődőkkel, de nekem az a feladatom, hogy minél jobb állapotban legyek, ezért a munkára koncentrálok. Ígérem, nem titkolózom majd, amint konkrétum történik az ügyemben, tájékoztatom a sajtót, és a drukkereket.”

Rovatok