Index Vakbarát Hírportál

Jupp nem örül a Guardiola-bejelentésnek

2013. január 23., szerda 10:28

A német edző szerint Hamarabb bejelenthették volna a spanyol érkezését, most zavarja a munkájukat a felhajtás.

„Sokkal jobb lett volna, ha még a téli szünet elején, karácsony előtt bejelentik Guardiola érkezését. A nagy felhajtás most a munkánkra is kihat" - panaszkodott a szezon végén leköszönő Heynckes a Skynak.

A csatornának azt is leszögezte, még mindig ő irányítja a csapatot. „Én vagyok a főnök, ezzel mindenki tisztában van. Mindenhol én irányítottam, ahol eddig dolgoztam".

A Bayern legendája, Franz Beckenbauer a Bildnek azt mondta, a felhajtás természetes. „Ha egy Guardiola kaliberű edző érkezik, nem kell meglepődni, hogy ekkora a figyelem. Ennek most Jupp nem örül".

A lap a játékosokat is megkérdezte. „Amikor bejelentették mindannyian nagyon örültünk, mert nem könnyű méltó utódot találni Heynckesnek, de azóta már nem erre koncentrálunk" - mondta Mario Gomez.

Arjen Robben is megerősítette, hogy a pályán kizárólag a futballra koncentrálnak, és nem arra, hogy a nyártól ki irányítja majd a csapatot.

A német klub január 16-án jelentette be a Barcával négy év alatt tizennégy címet nyert Pep Guardiola érkezését, de később kiderült, már december 20-án megegyeztek, hogy a nyártól náluk folytatja.

A spanyol tréner 2016-ig biztosan a müncheniek edzője lesz, azt várják tőle, hogy a bajnokság mellett a nemzetközi kupákban is sikereket érjen el.

Rovatok