Index Vakbarát Hírportál

Zlatan: Guardiola ugyanazt csinálja majd

2013. január 30., szerda 14:37

A PSG nyáron vásárolt csatára, Ibrahimovic örülne, ha Mourinho lenne az edzője és Cristiano Ronaldo a csapattársa, de szerinte ennek nincs esélye. Úgy véli, Guardiola be fog válni a Bayernnél.

A svéd támadót a spanyol Marca a Cristiano Ronaldóval és José Mourinhóval kapcsolatos pletykákról kérdezte. Korábban többször felmerült, hogy mindketten a párizsiaknál folytatják. „Bármelyik csapat örülne Mourinhónak, mert ő a világ legjobb edzője, Cristiano Ronaldo pedig a legnagyobb futballisták egyike mostanában, de egyelőre nincs esélye annak, hogy nálunk folytassák".

A PSG-nél Bajnokok Ligája-győztes csapatot raknának össze a katari tulajdonosok, Zlatan visszafogottan beszélt a klub esélyeiről. „Fantasztikus munkát végeztünk eddig ebben a szezonban. Olyan nagy csapat ellen kell játszanunk, mint a Valencia, amely minden területen erős. Türelmesnek kell lennünk, több olyan klub van, amelyben már régóta együtt vannak a játékosok, és nincs rajtuk nyomás."

A tél egyik legnagyobb fogásáról, Pep Guarduoláról is beszélt a spanyol lapnak. „Az alapján döntött, hogy hol érezné magát a legjobban, szerintem ez a legfontosabb.  A Bayern egy nagy, stabilan felépített klub, jó játékosokkal. Olyan lehetőséget kapott, mint korábban a Barcelonánál. A Bayern a világ öt legjobb klubja között lesz, öröm lesz megverni őket".

Ibrahimovic tavaly nyáron érkezett a Milantól a PSG-hez, már az első szezonban szórja a gólokat, tizenkilencet rúgott eddig a bajnokságban, magasan vezeti a góllövőlistát.

Rovatok