Index Vakbarát Hírportál

Őrület volt Isztambulban Drogba miatt

2013. február 9., szombat 14:16

Didier Drogba péntek este érkezett meg új csapatához Isztambulba, a 34 éves csatárt BL-győztesnek járó fogadtatásban részesítették a Galatsaray-szurkolók.

Az Afrika-kupáról érkezett játékost már a reptéren több ezer Galatasaray-fanatikus várta énekelve, a nevét skandálva, egymás után gyúltak a görögtüzek. Drogba névre szóló sálját lengette, integetett a drukkereknek, aztán nyilatkozott a helyi sajtónak. „Örülök, hogy itt lehetek, mert ez egy új kaland lesz. Mindent megteszek, hogy sikeres legyek a klubnál".

A Chelsea-vel tavaly Bajnokok Ligáját nyert csatár tizennyolc hónapra szerződött a török sztárcsapathoz, a kínai Shanghaj Shenhuától érkezett, ahol tartoznak neki. Kétmillió eurót keres a szezon hátralévő részében, a következő idényben pedig négymillió eurót kap. Prémiuma is lesz, meccsenként 15 ezer euró, az aláírásért négymilliót fizettek neki.

A Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő Galata januárban az Intertől megszerezte Wesley Sneijdert is, a hollandot hasonlő őrület fogadta, amikor megérkezett Isztambulba.

Rovatok