Index Vakbarát Hírportál

Eto'o: Meg akar ölni a kameruni szövetség

2013. február 10., vasárnap 16:13

A Barcelona és az Inter korábbi csatára, Samuel Eto'o, meg van győzödve arról, hogy a Kameruni Labdarúgó Szövetség vezetői meg akarják gyillkolni, mert korábban keményen kritizálta őket.

Az orosz Anzsi Mahacskala játékosa a kameruni Je Wande-nak kétórás interjút, melyben elmondta, többször kapott halálos fenyegetést a szervezet embereitől. „A szövetség vezetői az életemre akarnak törni, meg akarnak ölni engem" - nyilatkozta. Elmondta, elővigyázatosságból biztonsági személyzettel él kameruni tartózkodása alatt, mert félti az életét.

A négy alkalommal Afrika legjobbjának választott játékos hozzátette, a válogatott felszerelését külön a sportszergyártótól rendeli meg, nem a kameruni szövetség küldi el neki.

Eto'o korábban többször korruptnak és alkalmatlannak nevezte a szervezet irányítóit, most is ostorozta őket. „Már rég elcsalták a pénzünket, ahelyett, hogy a futballéletet szerveznék. Drága utakra mennek, és lenyomozhatatlan bankszámáik vannak Európában".

Kamerun nem jutott ki az Afrika-kupára, szerdán játszottak barátságos mérkőzést Tanzániával, 1-0-ra kikaptak. Legjobbjaik nem voltak ott, Eto'o mellett ugyanis tíz másik játékos is lemondta a mérkőzést sérülésre hivatkozva.

Rovatok