Index Vakbarát Hírportál

Bodicsekkel rombolt a Chelsea-védő

2013. február 18., hétfő 10:42

A Chelsea 4-0-ra verte az FA-kupában a Brentfordot. A harmadik gólt Frank Lampard rúgta, akinek ez volt a 199. Chelsea-gólja, és így már csak háromra van 202-es klubrekordtól. A meccs negatív hőse is chelsea-s lett, David Luiz brutálisan állított meg egy brentfordi játékost.

Az első félidő nulla-nullája után az 55. perctől indult be a Chelsea, Mata távoli lövésével szerzett vezetést, majd a 68. percben Oscar növelte az előnyt egy okos mozdulattal, az ötösön állva, a háta mögött passzolt kapuba.


C4-0B www.fasthighlights.com by 2013fasthighlights

Három perccel később Lampard talált be, egy bal oldali akció után, üresen érkezett a kapu elé, és hét méterről bevágta a labdát. A csapatnál még egy évig maradni akaró középpályás Chelsea örökös gólkirálya lehet. Ha még három gólt rúg, utolérheti a 202 gólos Bobby Tamblingot, aki 1959 és 1971 között volt a Chelsea-nél.

A negyedik gólt a 81. percben Terry fejelte kiszorított helyzetből, közvetlenül a kapufa mellől. Hiába volt nagy előnye a Chelsea-nak, a védő David Luiz indokolatlanul keményen játszott, és 85. percben kiütötte a Brentford cserejátékosát, Jake Reevest. A keresztbe futó Luiz a labdát vezető játékost a hokiban bevett bodicsekkel döntötte fel. A 19 éves Reeves nem nagyon tudta koordinálni a mozgását, de tudatánál maradt, a csapat orvosai azonban már nem engedték vissza játszani. (A videón 41:25-től)


http://mnogosporta.org 2 тайм by kuza650

Luiz egy sárga lappal megúszta, de a meccs után átment a brentfordi öltözőbe és elnézést kért.

Rovatok