Index Vakbarát Hírportál

Ramost 40 mp alatt kiszórták két sárgával

2013. február 18., hétfő 10:50

Sergio Ramos volt vasárnap este a Real Madrid csapatkapitánya a Rayo Vallecano elleni bajnokin, a 12. percben ő szerezte csapata második gólját, utána viszont fél perc alatt kiküldték.

A 17. perc felénél a középpályán földre vitte a rayós Trashorrast, ezért a játékvezető sárgát adott neki. A vendégcsapat a bal szélen támadott a szabadrúgás után, Ramos már visszaért, a beadás pedig a kezét találta el. A védő úgy tett, mintha arcon lőtték volna, de Paradas bíró felmutatta a második sárgát. Pontosan negyven másodperc telt el a két ítélet között, így mehetett az öltözőbe.

A Real több mint egy órát játszott emberhátrányban, a győzelmet így is hozta, igaz, több gólt már nem szereztek, 2-0 lett a végeredmény. Ramos a meccs után úgy vélte, jogtalanul állították ki.

„Fájó, hogy emberhátrányba került miattam a csapatom. A spanyol futball a legjobb bírókat érdemelné, mert itt vannak a legnagyobb játékosok. Az első sárga lapom teljesen igazságtalan volt" - mondta az AS-nek.

Ramos az eltiltás miatt kihagyja majd a Deportivo elleni bajnokit, de játszhat a Barcelona elleni kupameccsen és ott lesz Manchesterben a Bajnokok Ligája-visszavágón.

Rovatok