Index Vakbarát Hírportál

Ferguson: Ronaldót megállítjuk machetével, a B-terv gépfegyver

2013. március 3., vasárnap 15:41 | aznap frissítve

Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt nyilatkozott az ellenfélről, pontosabban a Real sztárjáról, Ronaldóról. A madridi odavágón a Manchester 1-1-et játszott a Reallal, a keddi meccs tehát nem lefutott.

Cristiano Ronaldo négy éve éppen a Manchestertől érkezett a Realhoz, és azóta is tartja a kapcsolatot a skót Fergusonnal. A Madrid őszi gyengélkedésekor elég sok pletykát lehetett egy esetleges visszatérésről hallani, de Ferguson a goal.com-nak elismerte, semmi esély az egykori aranylabdás visszatérésére.

Szerinte hamis remény Ronado visszatéréséről ábrándozni, és úgy látja, Ronaldo és a Real is azon dolgozik, hogy a szerződésüket megújítsák. A két sportember a mai napig kiváló kapcsolatot ápol egymással, a madridi mérkőzésen is megölelték egymást.

Ferguson úgy véli, a pletykák Ronaldo ügynökének taktikázásán alapulnak. Ferguson szerint Ronaldo most jobb, mint amikor még a Manchester Unitedben játszott, a 28 éves portugál érettebb lett, és mostantól 32 éves koráig lesz a karrierje csúcsán, remek fizikai állapotban van, sosem sérült, ezért is ő lesz az abszolút legjobb.

Talán éppen ezért is viccelődött a keddi visszavágóra utalva, hogy két terve van Ronaldót megállítani: az egyiket machetének hívják. A B-terv egy gépfegyver.

Rovatok