Index Vakbarát Hírportál

Ez volt a Real Madrid legjobb hete

2013. március 6., szerda 11:35

A Real Madrid a legjobban jött ki a szezon legfontosabb hetéből, három megnyert rangadó után ünnepelheti 111. születésnapját szerdán. A Marca összegyűjtötte a legfontosabb pillanatokat.

A madridiaknál egymást érték a balhék egész szezonban, múlt hét kedden azonban sikerült a Barcelonát idegenben megverniük a Spanyol Kupa elődöntőjében, Cristiano Ronaldo duplázni tudott a 3-1-re megnyert meccsen.

Szombaton már a bajnokságban volt ellenfél a Barcelona, a madridiak Benzema és Ramos góljával ezt a rangadót is hozták a fásultan játszó ellenfél ellen.

Kedd este még nagyobb volt a tét, a Manchester United otthonában kellett kiharcolniuk a Bajnokok Ligája-továbbjutást. A második félidőben Ramos öngóljával hátrányba kerültek, de Nani kiállítása után tizenöt perc alatt fordították, és mentek tovább a negyeddöntőbe.

A bajnokság valószínűleg már elúszott a madridiaknak, tizenhárom pont a hátrányuk a listavezető Barcelona mögött, a Spanyol Kupában viszont döntősök, a városi rivális Atletico Madrid ellen játsszák majd a májusi döntőt.

A Bajnokok Ligájában óriási lendületet adhat az egyik legnagyobb favorit Manchester United legyőzése. A játékosok és Mourinho is többször hangsúlyozták, BL-t szeretnének nyerni az idén, erre most minden esélyük megvan.

Rovatok