Index Vakbarát Hírportál

Titokzatos sztárcsapat az FTC-stadionban

2013. március 7., csütörtök 12:06

Egy nemzetközi sztárcsapat ékezik majd az Albert-stadion búcsúmeccsére, mondta Orosz Pál, a klub vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

„Lesz nemzetközi búcsúmeccs az Albert-stadiontól, de nem a Rapid Wien ellen. Egy külföldi nagycsapat lesz az ellenfél, kiléte még legyen titok, mert a szerződést még nem írtuk alá velük" - árulta el.

A vezérigazgató megjegyezte, annyi biztos, hogy az Újpest elleni vasárnapi meccs lesz az utolsó derbi az Albert-stadionban, de lehet, hogy az Eger ellen is otthon játszik még a Ferencváros. A legvalószínűbb, hogy a Puskás-stadionba megy albérletbe a klub. Ha Oroszon múlna, akkor a lehető legtovább maradnának az Üllői úti arénában, mert sokba kerül egy másik stadion bérlése.

„Ha a Puskásba megyünk, ott mindenképpen hozni kellene a 10 ezres átlagnézőszámot, hogy ne lötyögjön a lelátó, van elképzelésünk, amivel az albérlet idejére Fradi-kompatibilissé tesszük a stadiont” - tette hozzá.

Kedden derült ki, hogy még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, ezért a korábbi tervekkel ellentétben egyelőre nem kezdődik meg az Albert Stadion bontása. Orosz erről is beszélt.

„Az új aréna állami beruházása a kivitelezői pályáztatásnál tart most, a napokban győztest hirdetnek, utána jön még a jogorvoslati tíz nap. Amikor én megtudom, ki építi a stadiont, leülök vele egy ütemtervről tárgyalni."

Rovatok