Index Vakbarát Hírportál

Fordított, 5-2-re nyert a Real Madrid

2013. március 16., szombat 22:01

A Real Madrid a spanyol bajnokságban 18. Mallorcát fogadta szombat este. Mourinho csapata nagy formában volt, utóbbi hat meccsét nyerte, kiejtette a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából.

A bajnoki elején mégis a vendégek szerzetek vezetést Nsue bombafejesével, amit tíz perccel később Higuaín egyenlített ki Pepe passza után. Jött azonban az újabb Mallorca gól, ez is fejes volt, egy szöglet után Alfaro bólintott közelről a kapuba. A madridiaknak voltak lehetőségeik, Cristiano Ronaldo szabadrúgásból próbálkozott, de az egyenlítés nem jött össze.

A szünet után már sikerült Ronaldónak, egy ötös elé beívelt szögletet fejelt szépen a hosszú sarokba. A hazaiak két perccel később meg is fordították a meccset, Modric huszonötről bombázott a felső sarokba. A horvátnak rövid időn belül ez volt a második nagy gólja, a Manchester United ellen megnyert BL-nyolcaddöntőben is húszról vágta be a labdát.

Öt percen belül érkezett a harmadik Real-gól is, Özil passza után Benzema passzolt a kapuba, ezzel már 4-2-re vezettek a madridiak. Az utolsó harminc percben Cristiano Ronaldo többször is veszélyeztetett, de a végeredményt a csereként beállt Benzema állította be, a Real hátrányból nyert 5-2-re. A listavezető Barcelona vasárnap este játszik a Rayo Vallecanóval.

Primera División, 28. forduló:
Real Madrid-Real Mallorca 5-2 (1-2)  
Getafe-Athletic Bilbao 1-0 (1-0) 
Real Sociedad-Valladolid 4-1 (3-0) 
Deportivo La Coruna-Celta Vigo 3-1 (1-0)

Rovatok