Index Vakbarát Hírportál

Verekedés, vérző fej az angolok meccsén

2013. március 27., szerda 14:22

A montenegrói keménymag verekedéssel hangolt az Anglia elleni vb-selejtezőre, a meccs előtt egy kisebb csoport ütötte-rúgta egymást az egyik kapu mögött, amíg a rendőrök közbe nem avatkoztak.

Már korábban is feszült volt a hangulat a podgoricai stadion környékén, nagy volt a rendőri készültség, egy angol vendégszurkolót így is véresre vertek, fejsérülést szenvedett. A meccs alatt sem volt békés a hangulat a helyiek többször dobálták a szögletet elvégző angol játékosokat, de Roy Hodgson a meccs előtt azt mondta, tisztában voltak azzal, mennyire fanatikusak a montenegrói drukkerek.

Az angolok már a hatodik percben vezettek Rooney fejesével, a montenegróiak a második félidőben viszont egyenlítettek, egy szöglet után ide-oda pattogott a labda a szerencsétlenkedő angol védők között, amit Damjanovics kotort be.

A döntetlennel Montenegró maradt a csoportelső, tizennégy ponttal. Az angolok tizenkét ponttal másodikok, a lengyelek és az ukránok egy meccsel kevesebbet játszottak és nyolcpontosak, egymással játszanak még, a győztes odaérhetne az angolok mögé.

Rovatok