Index Vakbarát Hírportál

Gera csapattársa megőrült, kiállíották

2013. március 31., vasárnap 15:45

A West Ham United szombaton 3-1-re verte Gera Zoltán csapatát, a West Brom Albiont. Az ősszel még BL-pozícióért küzdő WBA ezzel a vereséggel már csak nyolcadik az angol bajnokságban. Nemcsak a szurkolókat, de a játékosok idegeit is kikezdte a középmezőny végén vergődő West Hamtől elszenvedett vereség.

A hosszabbítás ötödik percében, egy teljesen ártatlan helyzetben Youssouf Mulumbu vezette a labdát, amikor az ellenfél, Gary O'Neil a derekánál fogva visszahúzta, erre Mulumbunál elszakadt a cérna, felkapta a labdát, és teljes erőből a west hamesbe bikázta.

A bíró azonnal pirosat adott neki, a jelenetet egykedvűen nézte a hazaiak menedzsere, Sam Allardyce, akinek egy halvány mosoly jelent meg az arcán, de gyorsan visszaállt közönyösbe. Steve Clark, a WBA menedzsere viszont úgy látta az esetet, hogy kongói játékosát megrángatták, ő pedig ezt túlreagálta.

Szerinte a piros lap a meccset már nem befolyásolta, viszont a következőket fogja, hiszen játékosát eltiltják. A mérkőzés után Mulumbuval nem beszélt, de általánosságban elmondta az öltözőben, hogy mindenki kontrollálja a frusztrációit.

Rovatok