Index Vakbarát Hírportál

Szörnyű látvány volt Bale kifordult bokája, de a nagy bajt megúszta

2013. április 5., péntek 18:25

A Tottenham nagy formában játszó szélsője a Basel elleni Európa Liga-negyeddöntőben sérült meg csütörtök este, a meccs végén egy támadásnál csúnyán aláfordult a bokája.

Bale nem tudott lábra állni, hordágyon vitték be az öltözőbe. A negyeddöntő után a csapat edzője, André Villas-Boas elmondta, a játékos lába nagyon megdagadt, ráadásul korábban már volt gond azzal a bokájával. Villas-Boas azt remélte, hogy április 21-én, a Manchester City elleni rangadón már bevetheti a szélsőt.

A játékost pénteken megvizsgálták, és kiderült, hogy megúszta a komoly sérülést. Ha minden jól megy, akkor két hét múlva már edzésbe állhat, és ott pályára léphet a City ellen. A klub azt is közölte, hogy William Gallas és Aaron Lennon is elkezdheti a munkát két héten belül.

A csütörtök esti Európa Liga-meccsen svájciak meglepetésre két góllal vezettek 34. percben, végül 2-2 lett a meccs. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Baselben, ahol nehéz dolga lesz a londoniaknak Gareth Bale nélkül.

A walesi válogatott hónapok óta a Tottenham legjobbja, a bajnokságban már tizenhét gólnál jár, harmadik a góllövőlistán, a Real Madriddal is szóba hozták.

Rovatok