Index Vakbarát Hírportál

Tévez Porschéval érkezett a közmunkára

2013. április 8., hétfő 15:51

A Manchester Cityben futballozó Carlos Tévez elkezdte a közmunkát a hétvégén, büntetésből 250 órát kell ingyen dolgoznia, mert jogosítvány nélkül vezetett.

A Sun által megszerzett felvételen látható, ahogy az argentin futballsztár Porschéval érkezett munkába, az nem derül ki, hogy a büntetés ellenére ő vezetett-e, vagy hozták.

A futballista ezután találkozott a nevelőtisztjével, megkapta a sárga mellényét, csizmáját és overallját, aztán nekilátott kitakarítani egy konténert. Két órán át súrolt, amikor le akarta fotózni egy szurkoló, akkor viszont kiborult.

A lap szerint odasietett a férfihoz, és idegesen követelte, hogy törölje ki a képet. A nevelőtiszt lépett közbe, így végül megoldódtak Tévez gondjai, és visszatérhetett a munkához. A két óra letelte után a fehér Porschével hazament.

Tévezt azért büntették meg, mert jogosítvány és biztosítás nélkül vezetett, és korábban többször is lekapcsolták már gyorshajtás miatt. A közmunka mellett ezerfontos büntetést is kapott és hat hónapig nem vezethet.

Az argentin csatárra a takarítás után hétfő este már rangadó vár, az angol bajnokságot tizenöt ponttal vezető Manchester United ellen lépnek pályára.

Rovatok