Index Vakbarát Hírportál

Mourinhóért tüntettek a tikitaka után

2013. április 18., csütörtök 10:58

Az Inter hazai pályán 2-1-es hátrányból indult a Roma ellen az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján. A 21. percben meg is volt a vezetés, úgy passzolták ki az ellenfelet, ahogy Messiék szokták a Barcában.

Az akciót a saját térfelükről indították, Rocchi sarkazós passza után pedig Jonathan gurította be a labdát.

A második félidőben Destro pörgetése után viszont egyenlített a Roma, majd negyedórára rá szépen kigurították a védelmet, és ismét Destro volt eredményes. A római Tozoridisz bombája el is döntötte a továbbjutást, Ricky Álvarez a 80. percben csak szépíteni tudott (2-3).

Az Internek az idén nem megy, sok a sérültjük, a bajnokságban is már csak hetedikek. A szerdai meccsen az elkeseredett drukkerek a klub korábbi sikeredzőjének, José Mourinhónak egy óriási transzparensen üzentek, mint írták, a Real-edző nélkül árváknak érzik magukat.

Mourinho távozásáról szerda este ismét cikkeztek a spanyolok lapok, a portugál állítólag azt mondta egy közeli barátjának, hogy a nyáron biztos elhagyha a Real Madridot. Az edző nemrég leszögezte, a következő idényben nem lesz az Inter edzője, de egyszer szívesen visszatérne Milánóba.

Rovatok