Index Vakbarát Hírportál

Suarezt kifütyülték a díjátadón

2013. április 30., kedd 11:36

Luis Suarez a harapásával a játékosoknál is leírta magát, az angol futballisták vasárnap esti díjátadóján többen hangosan fújoltak, amikor az év csapatába került csatár nevét felolvasták.

Luis Suarez Is Booed At The PFA Awards After Being Announced In The Team Of The Season

Az angol szövetség tíz mérkőzésre tiltotta el a Liverpool huszonhárom gólos támadóját, mert a Chelsea elleni meccsen megharapta a londoniak védőjét, Ivanovicsot. A futballista nem fellebbezett, az idén így már nem léphet pályára.

Közben a csapattársak azt remélik, hogy Suarez marad a klubnál. A liverpoolos Lucas Leiva azt mondta a Liverpool Echónak, sok időt töltött az uruguayival, amióta kiderült, hogy súlyosan megbüntetik, és a támadó most már sokkal jobb lelkiállapotban van. „A szurkolók többször énekelték a nevét a hétvégi meccsen, ez is mutatja, hogy menyire szeretik. Ő is nagyon szereti ezt a klubot. Mi, játékosok mögötte állunk. A csapat egyik legfontosabb embere, akinek segítenünk kell" - mondta a brazil középpályás

Suarez iránt a Bayern München korábban már érdeklődött, a Real Madriddal is szóba hozták. Ha Angliában marad, a bajnokságban az első hat mérkőzésen biztosan nem játszhat az eltiltása miatt.

Rovatok