Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo: Mourinho? Nem érdekel!

2013. május 1., szerda 11:03 | aznap frissítve

A Real Madrid 2-0-ra győzött a BL-elődöntő visszavágóján, de a 4-3-as összesítéssel a Dortmund jutott tovább. Cristiano Ronaldo kiesés után inkább a csapattal, sem mint Mourinhóval foglalkozna.

„Bejuthattunk volna a döntőbe, megmutattuk, nagy csapat vagyunk. Lesz még lehetőségünk, hogy megnyerjük a tizediket, jövőre is harcolni fogunk érte. Szomorúak vagyunk, egy lépésre volt csak a döntő, nagyon nehéz, így most újra egy évnyire vagyunk a finálétól. Gratulálnunk kell az ellenfélnek, hiszen több gólt rúgtak, mint mi."

A mérkőzés jó volt, jól kezdtek. „Több lehetőségük is volt, hogy rúgjunk három gólt, de Özil, Higuain és én sem voltunk szerencsések. Más lett volna a meccs, ha az elején betalálunk, így beszorultak és kivágtak minden labdát. Emelt fővel távozhatunk, mert a csapat és a szurkolók is nagyon jók voltak”.

„Nem aggaszt a hosszabbítás, még két év van vissza a szerződésemből. Bárhol is vagyok, mindig győzni akarok. Jól érzem itt magam, a szurkolókkal is minden rendben van” – mondta saját jövőjéről. Mourinhóról egészen röviden nyilatkozott: „Nem akarok róla beszélni, a csapattal és magammal foglalkozom.Nem aggódom az edző miatt.

Götze lemaradhat a döntőről

Lemaradhat a Bajnokok Ligája-döntőről Mario Götze, a Dortmund válogatott labdarúgója, aki kedden a Real elleni elődöntőben szenvedett combsérülést. A 20 éves csatárt már a 14. percben le kellett cserélni, és az első orvosi diagnózis szerint hetekig nem léphet pályára. Az már biztos, hogy nem játszik a szombati német bajnokin leendő csapata, a Bayern München ellen. 

Rovatok