Index Vakbarát Hírportál

Ötöt lőtt Klose az olasz bajnokságban

2013. május 5., vasárnap 17:10

A Lazio 34 éves német csatárának, Miroslav Klosénak hetvenpercnyi játék is elég volt ahhoz, hogy öt gólt vágjon a Bolognának, a Lazio végül 6-0-ra nyert.

Négy forduló után nyert újra a Lazio a Serie A-ban, két döntetlen és két vereség után viszont alaposan kijött nekik a lépés, elsősorban Klosénak, aki ötször is betalált. Az első gólt a 22. percben szerezte a tizenhatoson belülről, negyven perccel később pedig már az ötödiket rúgta.

Második gólja előtt még Hernanes növelte a Lazio előnyét, a folytatás azonban már kizárólag Kloséról szólt. A német a 36. és a 39. percben is betalált, de a második félidőben sem állt le, előbb fejjel, majd egy kontra végén volt eredményes. 6-0-s állásnál, a 68. percben Vladimir Petkovic lecserélte Klosét, helyére Louis Saha érkezett.

Győzelmével a Lazio megelőzte az Internazionalét és feljött a hetedik helyre, az Inter azonban később lép majd pályára a fordulóban, a Bologna a 12.

Miroslav Klose (Lazio) All Five Goals vs. Bologna (05/05/2013)

A Juventus a Palermo ellen 1-0-ra megnyert találkozónak köszönhetően megvédte címét és 29. olasz bajnoki címét nyerte, a találkozó egyetlen gólját Arturo Vidal szerezte büntetőből.

Rovatok