Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo Puskásnál is gyorsabban 200-as

2013. május 6., hétfő 10:34

Cristiano Ronaldo megszerezte kétszázadik gólját a Real Madridban, szombat este a Valladoid elleni 4-3-re megnyert meccsen duplázott, és leelőzte az eddigi csúcstartó Puskás Ferencet.

A magyar legendának kétszázkilenc tétmérkőzésre volt szüksége, hogy elérje a kétszáz gólt, míg a portugál klasszis százkilencvenhat meccsen jutott el eddig. Di Stefano a kétszázharminchetedik, Hugo Sanchez kétszázhatvannyolcadik Real-mérkőzésen rúgta be a kétszázadik gólját a klubnál. Csak Puskás említhető együtt a portugállal, ők ketten külön kategóriát jelentenek a Real Madridnál.


Real Madrid 4 Valladolid 3 by acosart

A harminchárom bajnoki gólnál járó Cristiano Ronaldo a La Liga mezőnyében a harmadik legtöbb gólos aktív játékosa jelenleg, Raul Tamudót érte be a hétvégi duplájával, mindketten 146 találatnál járnak.

A szombati mérkőzésen a Real nehezen tudta legyűrni a 13. Valladoidot otthon. A 8. percben a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, a félidőben 2-2 volt az állás, végül 4-3-ra nyertek Ronaldóék. Az utolsó Valladoid-gól egy látványos kapáslövésből jött.

Rovatok