Index Vakbarát Hírportál

Hogy vette meg Lovrencsicset a Lech Poznan?

2013. május 17., péntek 15:15 | aznap frissítve

A Lech Poznan honlapján jelentette be, hogy leigazolta Lovrencsics Gergőt, aki kölcsönben szerepelt a lengyel bajnoki címért hajtó csapatban. 2016-ig szerezték meg a játékost.

A csatár játékjogával rendelkező NB I.-es Pápát meglepte a hír. „Érdekesnek tartom a bejelentést, ami nagyon meg is lepett. A Lech Poznannal nekünk van egy megállapodásunk Lovrencsiccsel kapcsolatban, amit azonban a lengyel klub nem tartott be. A megállapodás részleteiről nem beszélhetek, mert ezzel kapcsolatban van egy titoktartási kötelezettségünk" - mondta a klubmenedzser Árki Gábor a Nemzeti Sport Online-nak. A Lech honlapján csak annyit írt, élt opciós jogával.

Lovrencsics összesen harminc mérkőzésen lépett pályára a Poznanban, hét gólig jutott, április közepén a Piast Gliwicének bombagólt vágott, nemrég pedig győztes gólt szerzett a Jagiellonia ellen. Egervári Sándor szövetségi kapitány érdeklődését is felkeltette a 24 éves futballista, ezért a helyszínen nézi majd meg a Legia Varsó–Lech Poznan rangadót, ami a bajnoki címről is dönthet.

Rovatok