Index Vakbarát Hírportál

Dinamo-balhé, Dzsudzsák-piros, Priskin-gól

2013. május 19., vasárnap 14:52 | aznap frissítve

Priskin Tamás gólja döntött az orosz Premjer Liga 29. fordulójában, már kiesett Alanyija Vlagyikavkaz 1-0-ra verte a Dinamo Moszkvát. A meccs azonban nem ment le botrány nélkül, a 87. percben egymásnak mentek a csapatok, Dzsudzsák Balázst is kiállították.

Priskinnek a meccsen több ziccere is volt, végül a 71. percben jól tette bele a lábát egy beadásba, és megszerezte a vezetést, ez volt az ötödik bajnoki gólja ebben a szezonban.

A 87. percben Kokorin brutális, páros lábas becsúszása váltotta ki az indulatokat. A két csapat azonnal egymásnak rontott, a lökdösődés mellett néhány pofont is kiosztottak. A dulakodás miatt négy piros lapot osztott ki a játékvezető, az egyiket Dzsudzsák kapta, pedig a meccsről készült összefoglalóban úgy tűnik, hogy ő csak csillapítani próbálta feleket.

A balhé miatt kilenc percet hosszabbított a játékvezető, de már nem változott az eredmény. A Dinamo győzelmi kényszerben van, a Volga Nizsnij Novgorodot meg kell vernie ahhoz a következő fordulóban, hogy elérhesse az Európa Liga-selejtezőt.

Rovatok