Index Vakbarát Hírportál

Ilyen harapása Suareznek sincs

2013. május 30., csütörtök 11:27

A román futballbajnokság utolsó fordulójában, a szerdai Petrolul Ploiesti–Gaz Metan Medias-meccs utolsó félórájában elszabadult a pokol.

A hazaiak kapusa, Mircea Bornescu majdnem leharapta a vendégek támadójának, Thaer al-Bawabnak a kezét. A csereként beállt jordán 0-1-es vezetésüknél a fépályánál fájlalta a lábát, a vesztésre álló hazaiak egyik játékosa a lábánál fogva rángatta fel a földről, majd Bornescu ragadta meg, amire a csatár ütésekkel válaszolt, erre jött a harapás a kapustól.

Harapás, tömegbunyó a román bajnokin

A kirobbant tömegverekedésbe az edzők is beszálltak, több percig állt a játék, majd Bornescut és al-Bawabot is kiállította a játékvezető.

A hazai Petrolul ekkorra már emberhátrányban játszott a portugál Geraldo Alves két sárgája miatt, az indulatok azonban ezután sem csitultak. A lefújásig Sebastian Coltescu játékvezető további hét sárga és három piros lapot osztott ki (a meccsen összesen hat pirosat adott).

A bajnokság harmadik helyén záró Petrolul Hamza Younés 104. percben szerzett góljával mentett pontot, a Medias a 10. lett.

Tavasszal a liverpooli Suarezt tíz meccsre eltiltották, amikor a chelsea-s ellenfelét harapta meg.

Rovatok