Index Vakbarát Hírportál

Balotelli viccből árult heroint?

2013. május 31., péntek 15:12

Egy bűnöző szerint Balotelli drogot árult Nápoly környékén. A Milan futballistája kiakadt.

Armando De Rosa egy nápolyi maffiaperben tanúskodott, amikor felmerült az olasz válogatott játékos neve. Az egykori maffiózó szerint Balotelli a Nápoly melletti Scampiában nyaralt, egy ismerősén keresztül került kapcsolatba a bűnözőkkel, akik élőben is találkozni akartak a sztárral. A társaságban volt egy drogdíler, aki heroint és kokaint terjesztett a környéken.

„Balotelli megnézett néhány átadást, aztán poénból megkérdezte, nem bonyolíthat-e le néhány üzletet. Úgyhogy a következő vásárlónak ő adta át az adagot. Meg is kérdeztem a klienst, felismerte-e Balotellit, de higgyék el, azt se tudta, miről van szó" - vallotta De Rosa.

Az eset még 2011-ben történt a vallomás szerint. Balotelli nem tagadta, hogy Scampiában volt, de azt mondta, hamar rájött, hogy veszélyes környéken jár. A Milan-játékos először nevetett De Rosa vádjain, Twitterén viccelt is azzal, hogy drogdílernek tartják, de hamar törölte aztán a twittjét, és nem sokkal később közleményben reagált.

„Mindent cáfolok, gyűlölöm a drogokat, kikérem magamnak. Amit ez az ember mond, szemenszedett hazugság. Megértem, ha nem kedvel mindenki, de ez már mindennek a teteje. Nem értem, hogy van bőr a képén így bajba sodorni másokat. Nem értem, miért mindig csak én. A twitt? Kitettem, aztán töröltem. Először még nevettem rajta, aztán végiggondoltam, hogy bajba kerülhetek. Az üggyel most már az ügyvédjem foglalkoznak. És hogy voltam-e Scampiában? Igen, haverokkal, de ez senkire nem tartozik" - írta a közleményben.

A játékos legjobban édesanyját sajnálta, aki elsírta magát, amikor egy nápolyi tévéadó beszámolt a vádakról. Azt követeli a tévésektől is, kérjenek tőlük bocsánatot.

Rovatok