Index Vakbarát Hírportál

Mourinho kivágja Matát és Torrest?

2013. június 5., szerda 10:43

A spanyol Marca úgy tudja, hogy a Chelsea-nél a napokban kinevezett José Mourinho azzal kezdhet a londoni klubnál, hogy Fernando Torrest és Juan Matát is eladja.

A Real Madrid korábbi edzője állítólag konzultált a két spanyol ügyében a klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, akitől azt kérte, ha jó ajánlat érkezik a futballistákra, fogadja el. Torres eladásáról már korábban is lehetett hallani, szó volt arról, hogy a csatár visszatér az Atletico Madridhoz, de az olasz Napoli neve is felmerült.

Mata viszont meglepetés, a támadó az elmúlt szezonban alapember volt a Chelsea-ben, jól ment neki a játék, a szurkolók is szeretik. Állítólag Mourinho a Manchester Citynél eladó Edin Dzekóval és a fiorentinás Steven Joveticcsel pótolná a spanyolokat, utóbbit az Arsenal is megvenné.

Közben a katalán Sport a brazil David Luiz klubváltásáról spekulál, szerintük van esély arra, hogy a Chelsea-ben a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtó védekezőjátékos a Barcelonában kössön ki. Mourinho ezzel szemben a kinevezése után adott első nyilatkozatban azt mondta, David Luiz az egyik játékos, akivel szívesen dolgozik majd együtt.

Mourinho azt is leszögezte, hogy ezúttal hosszabb távon tervez a Chelsea-vel, a keretnek pedig szeretne stabiitást adni.

Rovatok