Index Vakbarát Hírportál

Hetek óta nincs edzője a Real Madridnak

2013. június 20., csütörtök 09:50

Fabio Capello csütörtök este kizárta, hogy a Paris Saint-Germain vezetőedzője legyen, ezzel tovább bonyolította a párizsi klub edzőjének, Carlo Ancelottinak a helyzetét, aki a Real Madridhoz menne.

Az orosz válogatottat irányító Capellóval hosszabb távon terveznek, az orosz szövetség azt szeretné, ha 2018-ig maradna szövetségi kapitány. Ezzel ismét megint lőttek Ancelotti menekülési tervének, akit nagy erőkkel csábít a Real Madrid, a PSG vezetősége azonban addig nem engedi el az edzőt, amíg megfelelő utódot nem találnak. Ez lett volna Capello, aki most nemet mondott.

A Real Madrid május 31. óta hivatalosan is keresi José Mourinho utódját, Ancelotti miatt már hetek óta puhítják a PSG-t. Az AS úgy tudja, az olasz edző azért került lehetetlen helyzetbe, mert a franciákkal kötött szerződéséből hiányzik az a záradék, ami a távozását lehetővé tenné, állítólag a szerződését elkészítő ügyvéd egyszerűen elfelejtette beleírni.

Florentino Perez Real-elnök egyre nehezebb helyzetben van, hiszen eddigi összes jelöltjénél felsült. Arra az esetre, ha Ancelottit nem sikerül leigazolni, a Bayernnel BL-t nyert Jupp Heyckest nézték ki, ő viszont visszavonult. Az AS kérdésére a klubhoz közel állók azt mondták, egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a terv, ha Ancelotti mégis marad Párizsban.

Rovatok