Index Vakbarát Hírportál

Megvan Ancelotti első szerzeménye?

2013. június 22., szombat 10:53

A Real Madrid hetekig tartó szenvedés után belehúzott, és Ancelotti megszerzése után, úgy tűnik, sikerült a keretén is erősítenie. A spanyol lapok szerint péntek este megállapodás-közeli helyzetig jutott a madridi óriásklub a Málagával az ifjú spanyol csillag, Isco átigazolásáról.

Az U21-esekkel Eb-t nyerő Iscóért a Málaga 35 milliót kér, de a Madrid 20 milliónál nem szeretne többet adni érte. Kompromisszum lehet a pénzen felül még egy, a madridiak keretében lévő játékos csereként beszámítása. Több név is felmerül, Morata, a spanyol AS pedig az orosz Gyenyisz Cserisevről tud, mondjuk ők 30 millió eurós adásvételről írnak.

A Madrid csak a héten tudott a Chelsea-be távozó Mourinho helyett edzőt szerződtetni, a PSG-től távozó Ancelotti személyében. Az is szinte bizonyos, hogy a jelenlegi csapatból többen is távoznak. A nagyobb nevek közül Higuaín és Kaká mehet, érkezőként az első komolyabb név lenne Isco, akiért viszont a Manchester City is bejelentkezett, főleg az új edző Pellegrini lehet számára szimpatikus, aki mostanáig a Málagában volt edzője.

Rovatok