Index Vakbarát Hírportál

Vetkőzős póker alatt lopták meg Torreséket

2013. június 26., szerda 11:06

A spanyol futballszövetség elismerte, hogy hat játékosukat is kifosztották a Konföderációs Kupán, de azt tagadják, hogy kurvák lopták volna meg a csapatot, ahogy azt a brazil lapok írják.

A Globo szerint a tornán veretlen spanyolok szórakoztatására állítólag zenekart és lányokat hívtak a csapat recifei szállodájába, elkezdtek inni, majd vetkőzős pókerrel verték el az időt vendégeik társaságában, reggelre aztán eltűnt több ezer euró, állítólag a barcelonás Piquét is meglopták.

Az eset még az egyik csoportmeccs után történt, a rendőrség azóta nyomoz, a spanyol szövetség hárít, szerintük egy kis pénz eltűnése nem zavarja meg a felkészülést, és a lányokról szóló szóbeszédek a játékosok családjaival szembeni tiszteletlenség. Hozzátették, a közleményt nem panaszkodásnak szánják, a FIFA és a házigazda brazilok is mindent megtesznek, hogy jól érezzék magukat.

A válogatott közben már Fortalezában készül az Olaszország elleni elődöntőre, de a helyszínen készült képek szerint nem sok nyugtuk van Fernando Torreséknek. A Chelsea-csatár Fabregasszal és Matával fürdött a tengerben, amikor megrohamozták őket a brazil gyerekek, közös fotókat akartak készíteni a játékosokkal, akik nem voltak ennyire lelkesek.

Rovatok