Index Vakbarát Hírportál

A Unitednél csak Welbeck égett jobban

2013. július 13., szombat 18:35

Nem sikerült jól David Moyes bemutatkozása a Manchester United edzőjeként, a Thaiföldön túrázó angol bajnok 1-0-ra kikapott egy alkalmilag összeállított, Singha All Stars nevű csapattól. Egy elbénázott csellel pedig még Danny Welbeck is kiröhögtette magát.

A meccs egyetlen gólját Teeratep Winothai lőtte, a nagyon laza és nem sok erőfeszítést tevő védelem, és a másik irányba mozduló kapus mellett nem volt nehéz bepasszolnia a rövid sarokba a labdát az ötvenedik percben.

Teeratep Winothai gólja az MU-nak

Már ez is elég nagy égés volt a Manchesternek, de Welbeck szólója miatt még nevetségesebbé vált a csapat. A szögletzászlónál átlépős figurával próbálta megetetni a védőjét az angol játékos, de a trükköt elnagyképűsködte, és végül magát is átverve kisarkalta a labdát a pályáról.

Danny Welbeck kiröhögteti magát

A United az egész meccs alatt nem találta meg a ritmust, csak Januzaj pörgette fel olykor a játékukat, de az ő helyzetei mellett a thaiföldi csapat is többször veszélyeztette a kaput, csak az első gólnál hibázó Amos kapus bravúrjai mentették meg a MU-t az újabb góltól.

A visszafogott manchesteri teljesítmény egyik magyarázata az, hogy a játékosok még nem tudtak akklimatizálódni. A következő meccsig erre még egy hetük van, akkor az A-League All Starsszal fognak játszani.

Rovatok