Index Vakbarát Hírportál

Nem volt semmi furcsa ebben a 9-0-ban

2013. július 13., szombat 09:42

A Honvéd a montenegrói 4-1 után az EL-selejtező visszavágóján 9-0-ra győzött, és összesítésben 13-1-gyel jutott tovább. A hazája bajnokságában bronzérmes Cselik Niksics játékosai viszont gyanúsan nem akartak futballozni, szinte nem is jöttek át a félpályán, a védők nevetséges hibákat vétettek, kapusuk néhány lövésnél mintha elugrott volna a labda elől.

Nem elképzelhetetlen, hogy a montenegróiak bundáztak, maguk ellen fogadtak, egy olasz napilap már az első meccs után csalást emlegetett, írja a Bors.

A lap úgy tudja, 7-0-s Honvéd-vezetésnél jelzett az európai fociszövetség fogadási csalások ellen kiépített monitoringrendszere.

„Ez nem jelent ­automati­kusan csalást, csupán annyit, hogy szokatlan eredmény volt kialakulóban – nyilatkozta George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. – Ettől még lehetett tiszta meccs is, és az is elképzelhető, hogy bundáztak. Számomra egyébként semmi furcsa nem volt a mérkőzésben. A bundát irtani kell, és nem csodálkozni rajta.Tűzbe teszem a kezem a játékosaimért!"

Rovatok