Index Vakbarát Hírportál

Bunda miatt távozhatott a Diósgyőr edzője

2013. augusztus 3., szombat 09:49

A legújabb bundaügyben az ügyészség vizsgálja a siófokiak 3-0-ás győzelmét a DVTK ellen.

A Blikk úgy tudja, a mérkőzésnek köze lehet ahhoz, hogy a miskolciak vezetőedzője távozott. A meccsen a már kiesőnek számító Siófok a még nemzetközi kupaindulásért versenyben lévő Diósgyőrt verte április 16-án (a DVTK a 10. helyen végzett a bajnokságban).

Szentes Lázár másnap már nem volt a DVTK szakvezetője. Emlékezetes volt a lemondás, a meccsről távozva a szurkolók hangos üvöltözése kísérte.

Amint akkor megírtuk, Szentest a Sport TV kérdezte volna a bajnoki után, azonban a tréner nem tudott koncentrálni, mert a pálya végéből a diósgyőri tábor folyamatosan ordibált neki. A videón hallható, ahogy a dühös szurkolók azt kiabálják többek között, hogy „Te nyomorék", „Kint megvárunk", „Ne magyarázkodj".

Nem is nyilatkozott, a hivatalos sajtótájékoztatón annyit mondott, hogy „az eredmény nagyon rossz számunkra, ami a teljesítményünkkel egyenesen arányos volt. Eddig is akadtak gondjaink, amelyek a vereséggel jócskán megszaporodtak", majd a kérdések elhangzása előtt lelépett a teremből.

Az ügyészség az április 13-i FTC–Siófok-meccset (4-2) vizsgálja. Négy siófoki futballista ellen zajlik eljárás (Gál András (24), Kiss Zoltán (26), Pál Szabolcs (25), Takács Zoltán (29). A Blikk úgy tudja, egyikük mondta, hogy a „Diósgyőr, valamint a május 24-i Pápa elleni (1-0) mérkőzésük előtt is kaptak ajánlatot" bundázásra.

Rovatok