Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo: Dühös vagyok, mert eladtuk Özilt

2013. szeptember 4., szerda 12:39

Indulatokat váltott ki a Real Madrid öltözőjében, hogy a klub ötvenmillió euróért eladta az Arsenalnak Mesut Özilt az átigazolási időszak utolsó napján.

Az AS szerint a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo kiakadt. „Özil eladása nagyon rosszul érintett, ő tudta a legjobban, merre mozgok a kapu előtt. Dühös vagyok, hogy a klub megvált tőle" - idézi a spanyol lap a játékost, akit Özil a múlt szezonban gólpasszokkal tömött.

Sergio Ramos egyik legjobb barátja volt a német válogatott középpályásnak, amikor Mourinho kihagyta Özilt, tüntetni akart mellette, a csapattárs mezét vette sajátja alá, ha gólt szerzett volna, őt akarta ünnepelni. Ramos azt nyilatkozta, Özil lett volna az egyik utolsó, akit elad, ha a vezetőség helyében lenne. A hátvéd twitterére töltött fel kedden egy képet, amin Özil mezével pózol.

A klub korábbi sportigazgatója, Jorge Valdano is értetlenkedett, miért adták el a középpályást, azt mondta, Özilt többre tartja, mint Bale-t, a walesit a Real a hétvégén igazolta le százmillió euróért.

Az üzlettel kapcsolatban nem volt világos az sem, Özil mit akar valójában. A múlt héten még kijelentette, esze ágában sincs elhagyni a Madridot, ám hétfő éjjel mégis Angliába igazolt. Állítólag a Real mindenképp pénzt akart csinálni egyik középpályásából, hogy fedezzék a Bale-re kiadott százmilliót, ezért megmondták neki, hogy mennie kell.

A lap szerint Iscót és Arbeloát is meglepte Özil távozása, utóbbi azt hitte, hogy a német csak viccel. A Madrid-szurkolók is dühösek voltak az üzlet miatt, Gareth Bale hétfői bemutatása után, amikor még nem volt hivatalos Özil klubváltása,  többen tüntettek a Bernabeunál, hogy ne kössenek üzletet az Arsenallal.

Rovatok