Index Vakbarát Hírportál

Rudolf átverte a Diósgyőrt is?

2013. szeptember 4., szerda 09:33

A Győr az átigazolási időszak utolsó óráiban szerződtette a válogatott Rudolf Gergelyt, ám az Amíg élek én szurkolói portál azt állítja, a támadó átverte korábbi klubját, a Diósgyőrt.

A diósgyőriek állítólag megegyeztek egy külföldi klubbal a kölcsönadásáról, de a játékos az utolsó pillanatban visszakozott, nem akarta aláírni a kölcsönszerződést. Klubjának nem volt más lehetősége, el kellett engednie a csatárt, aki órákkal később aláírt a Győrhöz.

A csakfoci.hu úgy tudja, a külföldi klub, ahova kölcsönadták volna, a portugál első osztályban 10. Olhanense. A szurkolói portál szerint a Diósgyőr pénzt is kaphatott volna Rudolfért, ha a portugálok a kölcsönszerződés után le akarták volna igazolni.

Rudolf egyik korábbi igazolása is botrányosra sikerült, akkori menedzsere, Vladan Filipvoics elintézte, hogy a játékos a holland sztárcsapathoz, az Ajaxhoz igazoljon, a támadó viszont közben aláírt a Genoához.

Az olasz klubnál nem töltött sok időt, kölcsönadták a Barinak, majd a görög Panathinaikoszhoz került, a góllövés itt sem ment neki, sokat volt sérült. Ezután szerződött a Diósgyőrhöz, ahol a múlt szezonban csak egyszer talált be, a szurkolók is kikezdték.

Megkerestük Rudolf Gergelyt, de egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Rovatok