Index Vakbarát Hírportál

Özil: Nem tisztelt eléggé a Real Madrid

2013. szeptember 8., vasárnap 14:54

A német válogatott Mesut Özil az átigazolási időszak utolsó óráiban szerződött a Real Madridtól az Arsenalhoz, most a német Die Weltnek mesélt arról, miért döntött úgy, hogy távozik.

A középpályás napokkal a transzfer előtt még biztos volt abban, hogy a spanyol sztárcsapatnál kezdi az idényt, aztán hétfőn jött egy hívás az Arsenalt irányító Arsene Wengertől, aki jól beszél németül. „Beszélgettünk és rádöbbentett, hogy a Realnál mit nem kapok meg. Őszinteséget, bizalmat és tiszteletet. Pontosan elmondta, hogyan tudna hasznosítani a csapatában" - mesélt a játékos arról, mi győzte meg, hogy váltson.

Özil az egyik legdrágábban értékesített játékos lett a nyáron, az Arsenal klubrekordot jelentő ötvenmillió eurót fizetett ki érte. „A pontos összegről semmit nem tudok, akár ingyen is az Arsenalhoz igazoltam volna" - mondta a lapnak.

A realos csapattársak nehezen viselték a huszonnégy éves futballista eligazolását, Cristiano Ronaldo dühös volt, Sergio Ramos pedig azt nyilatkozta, a vezetőség helyében Özil lett volna az egyik utolsó játékos, akit elenged.

Rovatok