Index Vakbarát Hírportál

Már lehet fogadni, ki lesz Egervári utódja

2013. szeptember 17., kedd 09:47

Fogadni lehet Egervári Sándor, a futballválogatott kapitányának utódjára. Jelenleg Paulo Sousa a legesélyesebb arra, hogy Egervárit váltsa, ha az edző távozik vagy elküldik a vb-selejtezők után, írja a Blikk.

A Videoton korábbi vezetőedzője a helyszínen nézte meg a Magyarország–Észtország-mérkőzést, amit 5-1-re nyert meg a válogatott, de az MLSZ gyorsan cáfolta, hogy tárgyaltak volna Sousával.

„A szövetség határozottan cáfolja azokat a sajtóban megjelent találgatásokat, amelyek szerint esetleg a Videoton FC korábbi vezetőedzője, Paulo Sousa lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya".

A portugál edző érkezését a Walla nevű izraeli lap szellőztette meg, azt írták, hogy a szakember végigjegyzetelte a mérkőzést. Sousa miután elhagyta a Videotont sokáig csapat nélkül volt, a nyáron írt alá az Izraeli Maccabi Tel-Avivhoz.

A fogadóirodánál egyébként a lehetséges utódként szintén szóba került Mészöly Géza, de Bölöni László, a litvánoknál lemondott korábbi Fradi-edző László Csaba, Ricardo Moniz és Henk Ten Cate neve is ott van a listán.

A magyar válogatott két fordulóval a vb-selejtezők vége előtt a második helyen áll csoportjában, legközelebb a már továbbjutott hollandokkal játszik.

Rovatok