Index Vakbarát Hírportál

Abramovics a Chelsea-öltözőbe viharzott

2013. szeptember 19., csütörtök 12:06

A Bajnokok Ligája nyitófordulójának legnagyobb meglepetése volt, hogy a José Mourinho által irányított Chelsea hazai pályán előnyből bukott a svájci Basel ellen, a portugál edző előző chelsea-s időszakában csak a Barcelonától kaptak ki hazai pályán.

A 2-1-es vereség után a klub tulajdonosa, Roman Abramovics csalódottnak tűnt, a Daily Mail több fényképet is közölt, ahogy az orosz üzletember a játékosok öltözőjébe siet, vele tartott Eugene Tenebaum klubigazgató is a fejmosásra.

Néhány szurkoló már meccs közben is kritizálta a portugál vezetőedzőt, egy transzparenst tartották fel, melyen a mellőzött Juan Matát követelték a csapatba. A spanyol a 67. percben állt be.

A vereség után José Mourinho minden felelősséget vállalt. „Én vagyok a menedzser, én felelek mindenért, különösen egy ilyen rossz eredmény után. Reggel nem mosolyogva fogok felébredni, de már arra fogok koncentrálni, hogy nyerjünk a hétvégén a Fulham ellen. A következő BL-meccsünk a Steaua Bukarest ellen lesz, nyernünk kell, mert nem akarunk az Európa Ligában játszani".

Mourinho hozzátette, a svájciak jól védekeztek, a kezdőbe nevezett Samuel Eto'ónak pedig még időre van szüksége, hogy formába lendüljön, de jönni fognak a gólok.

A szezon eleji forma főleg a támadókat érinti Chelsea-nél, Torresnek és Schürrlének sem megy a gólszerzés, Bát pedig alig játszatja Mourinho.

A Chelsea-nek zsinórban ez volt a harmadik veresége, a múlt héten az Evertontól kaptak ki, azelőtt az Európai Szuperkupát bukták tizenegyesekkel, legutóbb még augusztus 21-én, az Aston Villa ellen nyertek.

Rovatok