Index Vakbarát Hírportál

Bolt a Unitedért ManCity-csatárt szívat

2013. szeptember 20., péntek 13:05

Vasárnap játsszák a Manchester City–Manchester United-derbit, amiről természetesen nem hiányozhat a MU leghíresebb rajongója, Usain Bolt sem. A sprinter ennek ellenére a City-csatár Sergio Agüeróval edzett. Ahogy a szponzori igények megkívánják.

„Usain szörnyen rossz volt, mikor elkezdtük, de egy idő után azt vettem észre, hogy elkezdett kifárasztani. Amikor azonban már rendesen játszott, néhány nehezebb cselt is bemutatott. Ahhoz nem elég jó, hogy a Cityben játsszon, de elég jó esélye van arra, hogy bekerüljön a Unitedbe" - viccelődött a ManCity argentin csatára.

Usain Bolt vs Agüero

A derbi előtt forgatott videóban azonban ő az, akit szívatnak. A sztori szerint Bolt csapatát féltve ki akarja fárasztani Agüerót, akihez azonban úgy megy oda, hogy segít neki gyorsulni. Boltnál ez azt jelenti, hogy rosszabbnál rosszabb passzokkal futtatja a City-csatárt, és fekvőtámaszokat is nyomat vele.

Bolt egy BBC-interjúban azt mondta, hogy Wayne Rooney és Patric Evra a kedvenc MU-játékosai, utóbbi azért, mert tényleg mindig mindent belead. Bolt a többi hétvégi Premier League-meccs mellett a derbi végeredményét is megtippelte, szerinte 2-1-re nyer a United. A BBC szakértője 0-0-t valószínűsít.

Bolt igazi szurkoló, egy maga által készített videón a liverpooli vereség után már az új MU-edzőre is rászólt. „Usain Bolt vagyok, a Manchester United nagy rajongója. David Moyes, nekünk egy kreatív középpályás kell, olyan, aki tud passzolni és helyzetetket teremteni. Most!"

Rovatok