Index Vakbarát Hírportál

Pedro mesterhármasával nyert a Barcelona

2013. szeptember 21., szombat 22:10

33 percig kellett várni, amíg a Barcelona megszerezte a vezetést a Rayo Vallecano otthonában. A vendégek kontráját Messi vezette, aki két emberen vitte át a labdát, majd Pedrót hozta helyzetbe, aki hosszú sarkot választotta, eredményesen.

Három perccel később egyenlíthetett volna a Rayo, ám Roberto Trashorras büntetőjét Victor Valdes hárította. A Barcelona kapusa érezte, hogy a jobb sarokba megy a labda és kiütötte azt, ez volt sorban a második mérkőzés, amikor büntetőt tudott hárítani, miután hét közben az Ajax ellen is kivédett egyet.

A második félidő második percében Pedro kettőre növelte csapata előnyét és saját góljainak számát, ezúttal Fabregastól érkezett a gólpassz, aki remekül vette észre a tizenhatoson belül érkező társát, Pedro pedig megelőzve védőjét lőtte hálóba a labdát.

A 26 éves játékos a 72. percben lőtte meg harmadik gólját, amely mintha a pontos mása lett volna az előzőnek, az egyetlen különbség annyi volt, hogy Neymartól érkezett a beadás. A 4-0-ás végeredményt Fabregas állította be, Galvez Xavit ajándékozta meg saját kapuja előtt egy labdával, aki egyből Fabregas elé tette azt. A középpályásnak volt ideje megnézni a sarkot, Rubennek esélye sem volt.

Rayo Vallecano vs Barcelona (0:4) All Goals & Full Match Highlights 21.09.2013

A Barcelona öt forduló után továbbra is 100%-os, a Rayo 3 ponttal áll.

Korábbi eredmények:

Almería-Levante 2-2 (1-0)

Real Sociedad-Málaga 0-0

Rovatok